2013. augusztus 3., szombat

~ Sad or bad news? Actually I think both.


Hi guys!

Nem is tudom mit írjak... :(
Talán először azt, hogy nagyon sajnálom és utálom magam.

Hogy miért?
Egy nagyon jó történetet olvastam, de az író abbahagyta. És a 'Sajnálom' bejegyzésének olvasása elgondolkoztatott. Rá kellett jönnöm, hogy nem szabadott volna (ahogy mondani szokták) ajtóstól rontanom a házba. Vagyis úgy írni egyszerre két történetet, hogy egyiknek sincs annyi fejezete megírva, hogy nyugodtan lehessen vezetni mindkettőt. A szimpla történetem (The Missing Girl) közel jár már a befejezéshez. Úgy döntöttem, hogy mivel az a legelső irományom, és nemsokára vége is lesz, először befejezem azt, majd folytatom ezt. Annyi biztos, hogy a TMG még nyáron be lesz fejezve. Hogy mi lesz ezzel a fanfictionnal? Nem tudom. Még nagyon az elején vagyok a történetnek, amit elképzeltem és bár vannak vázlataim nem tudom őket kidolgozni, mert... Szeptembertől új iskolába megyek és kollégista leszek. Még elképzelésem sincs, hogy mi lesz velem szept. 1-től (koleszos beköltözés), nemhogy a fanfic-et, hogy és mikor tudnám folytatni. És ha nem lenne elég, hogy egy történet hanyagolása miatt már megutáltam magam, még elárulok annyit, hogy a TMG és a FTMIMY mellett írók még kettőt. Nos egyik sincs publikálva, csak néhányan olvasták eddig a kezdeteket. Annyit elárulok, hogy az egyiknek a címe I Don't Know What Happened a másiknak pedig Deal with God. Nem másolom be a rövid leírásokat, mert akkor csak még jobban felidegesíteném magam azzal, hogy nem csak cserben hagyom az olvasóimat, de még esetleg felkelteném valaki érdeklődését, és amikor visszajelezne, muszáj lenne azt írnom: Sajnálom nincs időm befejezni.
 

Nos, tehát, mint már említettem a TMG be lesz fejezve (reményeim szerint kedd-szerda körül új résszel jövök).

Bárhogy döntök, mindenképp írni fogok, hogy pontosan mi lesz.


Köszönöm az 1910 látogatottságot. 
Köszönöm a 9 feliratkozót.
Köszönöm  Bell-nek, Nina-nak, Ivettnek, Vikinek, Júliának, Melindának, Vandának, DreamerGirl-nek, és Orsinak a kommenteket.
Köszönöm a díjjat. 
Köszönöm minden életjelet magáról nem adó olvasómnak is, hogy itt voltak.
Köszönöm a biztatást Nina-nak, J.-nek, és S.-nek.
Köszönöm a biztatást és a részek ellenőrzését Bell-nek, Orsinak, A.A.-nek. 
Köszönöm, hogy  Magyarországról, Romániából, Németországból, Oroszországból, az USA-ból, Szlovákiából, UK-ból, Ukrajnából, Hollandiából, Ausztriából, Kínából és Szerbiából is ellátogattatok a blogomra. 
Röviden, tömören köszönök mindent.   



C.

4 megjegyzés:

  1. :'(((( pedig nagyon szerettem a blogod, de ha így alakult, akkor gratulálok a kolihoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamikor (csak még nem tudom mikor) folytatni fogom:)
      Köszönöm!:)

      Törlés
  2. Teljesen megértelek. Remélem azért be fogod tudni fejezni, és szerintem a koli sem lesz olyan rémes, hogy ne tudj hódolni hobbydnak, szenvedélyednek, az írásnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamikor befogom :) Csak most minden új lesz, így fogalmam sincs :| Remélem, hogy tudok írni :)

      Törlés